Memur-Sen Kayseri İl Temsilciliği tarafından, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerinin onurun yemek verildi.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından verilen yemekte konuşan Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan, şehit anneleri ile birlikte olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Kalkan, "Bu yıl ki Anneler Günü’nde sizlerle beraber olmaktan Memur-Sen ailesi olarak gurur duyuyoruz. Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en büyük payı cennetle müjdelenen annelerindir" ifadelerini kullandı.
Annelerin hoşgörünün ve şefkatin tükenmez pınarı olduğunu kaydeden Kalkan, "Anneler, gelenek ve değerlerimizin geleceğe taşınmasının da teminatıdır. Annelik, duygu dünyasına sahip bütün canlılar için şefkatin, merhametin, fedakarlığın, karşılıksız vermenin, esirgemenin en somut ifadesi olan yüce bir kavramdır" diye konuştu.
Yemeğe, AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, İl Müftüsü Şahin Güven ve Şehit Aileleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da katıldı.