Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İstanbul Atatürk Havaalanı’nda gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, terörün her türlüsünü lanetledi. Başkan Çelik, bu tür hainliklerle ülkemizi ve milletimizi sarsmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mübarek bir ayda sivillere yönelik yapılan saldırının terörün hiçbir değerinin olmadığını bir kez daha gösterdiğini söyledi. Yapılan alçakça saldırının ülkemizin birlik ve beraberliğini zedeleyemeyeceğini dile getiren Başkan Çelik, aksine milletimizin teröre karşı daha fazla kenetleneceğini vurguladı.
Saldırıyı kınayan ve lanetleyen Başkan Mustafa Çelik, "Bu mübarek günlerde, içinde bulunduğumuz huzur ortamına kasteden alçakça saldırıyı ve terörün her türlüsünü lanetliyorum. Hiç şüphesiz ki yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan Aziz Milletimizi haince saldırılarla sarsmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacaktır" dedi.
Saldırının sebebiyet verdiği acıyı vicdanı olan her insanın yüreğinde hissettiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Atatürk Hava Limanı’nda gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Milletimiz bu acıyı da yüreğinde paylaşarak azaltacak, devletimiz ise hain teröre hak ettiği cevabı verecektir" diye konuştu.