AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK teröristleri ile girdikleri çatışmada Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan’ın Yenişehir Mahallesi’ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırını ziyaret etti.
Şehidin babası Mustafa Livçalkan ile bir süre sohbet eden Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Terörle mücadele, terör sona erene kadar devam edecek. Ülke olarak hem içerde hem dışarıdaki hainlerle uğraşıyoruz. Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Şehit kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun.” dedi.
“AĞLAYARAK DÜŞMANI SEVİNDİRMEYECEĞİZ”
Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili İsmail Tamer’e teşekkür eden Mustafa Livçalkan da, ‘’Bu gün bizim için en şerefli bir gün. Evladımın şehadeti kutlu olsun. Bir oğlum daha var onu da askere göndereceğim. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin. Gerekirse ben de askere gitmeye hazırım. Bakın cenazemizde de söyledim. Kimse ağlamayacak. Düşmanı sevindirmeyeceğiz. Vatan sağ olsun.” diye konuştu.