Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda alınan kararla Mehmet Büyüksimitci’den boşalan Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına daha önce Müteşebbis Heyet Üyeliğini yürüten Abdullah Oğuzbaş seçildi.
Toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş , “Öncelikle Yönetim Kurulu Üyelerine bana bu görevi layık gördüklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Mehmet Büyüksimitci Başkanımıza bölgemize verdiği hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Bundan sonrada birlik beraberlik içerisinde sanayicilerimize, Kayseri’ye ve Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıma gayretinde olacağız.” diye konuştu.
KAYSO Yönetim Kurulu ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Oğuzbaş’a yeni görevinde başarılar diledi.