Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Başkanı Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kasım ayında İstanbul’da düzenlenecek 16.MÜSİAD EXPO-Uluslararası Ticaret Fuarı ve 20. IBF-Uluslararası İş Forumu etkinlikleri kapsamında Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, fuara davet etti.
MÜSİAD Kayseri Başkanı Nedim Olgunharputlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Kütahneci ve yönetim kurulu üyesi Özgür Doğan, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Expo Fuar Merkezi ve WOW Hotel &Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 16.MÜSİAD EXPO - Uluslararası Ticaret Fuarı ve 20.IBF - Uluslararası İş Forumu dolayısıyla Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti.
MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’ı fuara davet ederek, MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği bu tür fuarların belediyelere katkısı olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile açılış yapılacağını belirten Başkan Olgunharputlu, “Derneğimizin 16’ıncısını düzenleyeceği fuara Asya’dan Avrupa’ya, Ortadoğu’dan Afrika ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlere kadar uzanan bir coğrafyadaki yabancı şirketlerin ve işadamlarının katılımı bekleniyor. Dünya ekonomisinin merkezi haline gelecek olan bu fuardan, belediyelerimiz de mutlaka faydalanacaktır” dedi. Başkan Çolakbayrakdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programları dahilinde fuarı ziyaret edeceğini bildirdi.
Daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret eden Başkan Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Büyükkılıç’a fuar ile ilgili bilgi verdi. Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tür fuarların sanayici ve işadamlarının ticari ağlarının gelişiminde önemli bir yeri olduğunu kaydetti.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu da makamında ziyaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Palancıoğlu’nu fuara davet etti. Başkan Mustafa Palancıoğlu da fuar etkinliklerine katılmayı arzu ettiklerini belirtti.