Atlas Koleji 4. sınıf öğrencileri Sosyal bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusunda bilgi almak için, Melikgazi Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bil aldılar.
70 Öğrencinin Katıldığı Ziyarette…
Sınıf Öğretmenleri ile birlikte 70 öğrencinin katıldığı ziyarette, Başkan Büyükkılıç konuklarını Belediye Tiyatro Salonunda ağırladı. Ziyarete gelen öğrenciler Başkan Memduh Büyükkılıç,a buket çiçek takdim ederek, Melikgazi Belediyesinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Bir Gün Bu Makamlarda Sizlerde Oturacaksınız…
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meclis Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen ziyarette ilk olarak uygulamalı olarak meclis çalışmalarını anlattı ve belediye çalışmaları hakkında sorulan soruları cevaplandırdı. Sözlerine “ Belediyenize Hoş Geldiniz” diyerek başlayan Başkan Memduh Büyükkılıç” Şimdinin küçükleri, yarının büyükleri olarak bir gün bu makamlarda sizler oturacaksınız” dedi.
Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Önemseyen…
Melikgazi’nin 550 bin’e yakın nüfusu ile Kayserinin en büyük ilçesi konumunda olduğunu ve bu nüfusa bağlı olarak 45 tane meclis üyesinin Belediye Meclisinde görev aldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç şu konularda bilgi verdi.
”Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri seçimle iş başına gelirler. Görev süremiz 5 yıldır. Görevde olduğumuz süre içerisinde şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalar yaparız. Bu çalışmaları yaparken meclisimizin onayını alırız. Aldığımız kararlar ilçemize hizmet olarak yansır. Melikgazi Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemseyen bir yapıya sahibiz. Eğitim alanında yaptığımız ilköğretim okulu ve birçok okulumuza yaptığımız yatırımlar bunun bir göstergesidir. Sizlerin daha yeşil, daha temiz, daha sağlıklı ve daha modern bir şehirde yaşamanız için hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecektir”
Ziyaretin ardından Başkan Büyükkılıç, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi ve Hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.