Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen kermeste elde edilen 18 bin TL, şehit aileleri ve gazilerin yararına bağışlandı.

Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu tarafından geçen hafta düzenlenen kermes sona erdi. Kermeste elde edilen 18 bin TL, şehit aileleri ve gazilerin yararına bağışlandı. Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Özcan ile Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Mermer de, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan’ı ziyaret ederek, banka dekontunu teslim etti.

Burada bir konuşma yapan Şehit Cennet Yiğit İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Özcan, “Okul olarak bir kermes düzenledik. Bu kermeste elde edilen gelirlerin tamamını şehit ve gazilerimizin ailelerine vermek amacıyla bu kermesi düzenledik. Kermeste toplanan 18 bin TL’yi asker, polis ve özel harekatta şehit olan güvenlik güçlerimizin ailelerine bağışlandı. Bugünde Şehit Aileleri Derneğimizi ziyarete geldik. Öğrencilerimizle birlikte kendilerini ziyaret etmekten çok büyük onur duyduk” diye konuştu.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan da, “Bu ülke ve bayrağımız için fedakarlık eden şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerinin maddi anlamda değil, manevi anlamda desteğe ihtiyaç duyuyor. Bu yüreklerin ve hocalarımızın bu hassasiyeti gönülleri ve iman dolu yürekleri ile gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bu minik yürekler, bu manalı davranışlarını aileleri ve okulları ile düzenledikleri kermesle maddeye dökmüşler. Bu miktarın azlığı veya çokluğu bizim için hiç önemli değil. Önemli olan yürekleri ile yapmış olduğu bu katkıdır. Bizde inşallah madde olarak yaptıkları katkılarını şehit ailelerine ve gazilerimize yönelik değerlendirip onların da bu minik yüreklere duasını alacağız” ifadelerini kullandı.