Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (KOSB) çelik kapı üreticilerine yönelik ‘Metal Fabrikasyon Ürünler-URGE Birinci Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıda konuşan-KOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Şeref Özdemir, “Ekonomimizin bugünlere gelmesinde sanayicilerimizin önemli yeri var” dedi.
Endüstriyel Tasarım Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan KOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Şeref Özdemir, düzenlenen toplantıların önemli olduğunu söyledi. Özdemir, “KOSB yönetim kurulu olarak sanayicilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda muhtelif seminerler, konferanslar ve seminerler düzenlemekteyiz. Bugün burada devlet, sanayi, özel sektör ve ilgili kurum temsilcilerinin bir araya gelmesiyle birlikte ortak akılla hareket edilmesi önemli sonuçlar sağlayacaktır. İş dünyasının temsilcileri olarak bunun gibi toplantıların devamının sağlanması en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.
Özdemir ayrıca, “KOSB olarak çelik kapı üreticileri için hazırladığımız proje, desteklenmeye uygun bulunmuştur. Türkiye’nin dünyada sözü geçen büyük ve güçlü bir ülke olmasında, ekonomimizin bugünlere gelmesinde girişimcilerimizin ve sanayicilerimizin önemli olduğu tartışılmamalıdır. Hükümetimizin belirtmiş olduğu 2023 hedeflerini yakalamak, kalkınma ve gelişmemizi daha ön plana taşımak için yatırım, üretim, istihdam, ve ithalata dayalı büyümenin kaçınılmaz olduğu muhakkaktır” diye konuştu.