Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin Örnekevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İlçe genelinde farklı mahallelerde eşzamanlı olarak yoğun bir tempoda çalışan Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Örnekevler Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelerde asfalt yenilemesi gerçekleştiriyor. Ekipler, vatandaşların ulaşımını, daha modern, daha güvenli ve daha rahat yollarda sağlayabilmeleri için aralıksız çalışıyor. Yaklaşık bin 700 ton asfalt serimi yapıldığını belirten yetkililer, 700 ton daha asfalt döküleceğini söyledi. Devam eden çalışmaların en yakın zamanda tamamlanacağını belirtilirken, çalışmalar tamamlandığında Örnekevler Mahallesi’nin yeni ve daha modern bir çehreye kavuşacağını vurgulandı.
Kocasinan Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren bölge sakinleri ise, özverili çalışmaları sebebiyle Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.