Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, kendisi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde karşılaştığı takdirde nasıl bir tavır takınacağını açıkladı. Özhaseki, “Kılıçdaroğlu’na benimle helalleşmeden ölmemesi gerektiğini bir şekilde söyleyeceğim” dedi.

AK Parti milletvekili adayı Mehmet Özhaseki katıldığı televizyon programında bir soru üzerine Ankara’ya gittiğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkıp sıkmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri ile ilgili iftiralarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmak istemediğini ifade eden Mehmet Özhaseki, “Doğrusu karşılaştığımızda elini sıkmak istemem; ama ben nihayetinde medeni bir insanım. Elini uzatırsa sıkarım. Ancak bir yerde yan yana düşersek kesinlikle kendisine bu konuyu açarım. Benimle helalleşmeden ölmemesi gerektiğini ihtar ederim. Bunu uygun bir lisanla kesinlikle söylerim” dedi.

CHP’nin iftiralarına devam etmesi halinde ne yapacağını da dile getiren Mehmet Özhaseki, “Ağızlarını açacak halleri kalmadı; ama yarın Meclis kürsüsünde bu konuyu yeniden açarlarsa, onların kafalarına defalarca gerçekleri vururum. İftiralar nedeniyle açtığımız tazminat davalarından en son 8 bin lira daha aldık. O parayı tutuyorum. Gerekirse sucuk alır Meclis bahçesinde herkese dağıtırım.” diye konuştu.