Bir düğün salonunda gerçekleşen programa İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Pınarbaşı Müftüsü Reşat Üstün, Sarız Müftüsü Süleyman Yavuz, psikolojik danışmanlık ve rehberlik uzmanı Ayşe Bozgeyikli, Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde görev yapan din görevlileri ve eşleri katıldı.
İl Müftüsü Güven, yaptığı açıklamada, müftülük aile irşad bürosu tarafından düzenlenen program kapsamında, personel ve eşleri ile bir araya geldiklerini belirtti.

Böylece kendilerini tanıtma fırsatı bulduklarını ve aile içi problemlerin çözümüne katkı sağlama imkanı bulduklarını dile getiren Güven, "Bir günlük seminer programında bizler Kayseri’den il müftülüğü düzeyinde buraya destek vermek istedik. Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde görev yapan din görevlisi ve Kur'an kursu öğreticilerini eşleriyle birlikte topladık. Kendilerine aile içi eğitim, ailede çocuklarla olan iletişim ve onlara zorluklarla nasıl mücadele edebiliriz. Müslüman ailelerin nasıl mutlu olması gerekiyor bunlarla ilgili seminer vermek için buradayız" diye konuştu.