Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği buluşması Antalya, GaziAntep, Adana, İzmir, Sakarya, Bursa ve Trabzon’dan sonra Kayseri’de gerçekleştirilecek.
Kayseri, Sivas,Yozgat,Nevşehir,Niğde ve Kırşehir İlleri radyo ve televizyon yayıncılığı sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek olan toplantıda sektörün ihtiyaçları, sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulacak. Kayseri Gazeteciler Cemiyetinin de destek vereceği toplantıda ele alınacak konu başlıkları şu şekilde: telif hakları alanındaki güncel gelişmeler ve yaşanan problemlerin çözümüne yönelik öneriler, yerel ve bölgesel radyo ve televizyon kuruluşlarının daha az maliyetlerle uydu yayını yapmalarına olanak sağlayacak lisans çeşitlendirilmesi çalışması, kamuya ait resmi reklam, ilan ve duyuruların radyo ve televizyonlardan da yayınına olanak sağlayacak mevzuat değişikliği.
İç Anadolu Bölgesi radyo ve televizyon yayıncılarını bir araya getirecek, İç Anadolu Bölgesi Medya Toplantısı Kayseri Ticaret Odası Konferans Salonu’nda 04 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 14:00’ da gerçekleştirilecek.