Her akşam birbirinden farklı etkinliklerle Kayserililere hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağının son konuğu İlahiyatçı-Yazar Dr. Adem Ergül de eklendi.
Her gün saat 16.00’da Mimarsinan Parkı açılan Ramazan Sokağı’nda çocuklar için düzenlenen hikayeler, oyunlar, yarışmalar ve çeşitli gösterilerin yanı sıra yetişkinler için de konuklar ağırlanıyor. Ramazan Sokağının son konuğu İlahiyatçı-Yazar Adem Ergül, Kayseri’nin müstesna Ramazan Sokağı’nda olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Ramazan ayının Allah’ın bereketlerinin sağanak halinde yağdığı bir ay olduğunu ifade eden Adem Ergül, bu bereketten istifade etmek için en başta azami derecede istek gerektiğini belirtti ve herkesi Ramazan ayının feyiz ve bereketinden faydalanmaya çağırdı.
Adem Ergül ile yapılan söyleşi esnasında İmam Hatip öğrencileri de ilahiler seslendirdi. Gecenin sonunda ise Adem Ergül ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veli Böke’nin çekilişleriyle şanslı izleyicilere çeşitli hediyeler verildi.
Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağının gelecek günlerdeki konukları ise şunlar olacak:
13 Haziran Süleyman Erguner ile Ney-İlahi Dinletisi
14 Haziran İbrahim Sadri ile Şiir Dinletisi
15 Haziran Sami Savni Sözer ile İlahi Dinletisi
16 Haziran Tiyatro-Mus’ab Bin Umeyr
17 Haziran Prof. Dr. Mehmet Çelik ile Söyleşi
18 Haziran Agah ile Tasavvuf Müziği Konseri
19 Haziran Grup Tillo Dinletisi