Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimarsinan Parkı’nda açılan Ramazan Sokağı’nı Kayserililer çok sevdi. Farklı etkinlik alanlarının bulunduğu Ramazan Sokağı’na özellikle iftar sonrası büyük ilgi gösteriliyor. Ünlü isimleri de ağırlayan Ramazan Sokağı’nın ikinci gününe Eşref Ziya Terzi konuk oldu.
Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde her anlamda dolu dolu yaşanması için Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, Kayserililerin en önemli uğrak mekanlarından birisi oldu. Ramazan denince akla gelen tüm unsurları bünyesinde bulunduran Ramazan Sokağı, özellikle iftar sonrası halkın büyük bir ilgisiyle karşılaşıyor.
Ramazan Sokağı’nda farklı etkinliklerin yanı sıra her gün bir ünlü isim de Kayserililerle buluşuyor. Ramazan Sokağı’nın ikinci gününün konuğu Eşref Ziya Terzi oldu. Okuduğu ilahiler ve ezgilerle ruhlara hitap eden Eşref Ziya Terzi, bazı ezgileri izleyicilerle birlikte seslendirdi.
Gecenin sonunda ise her zaman olduğu gibi çekilişlerle hediyeler verildi. Hediye çekilişlerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ile Eşref Ziya Terzi yaptı. Çekilişler sonucu şanslı izleyicilere tablet, kitap seti, Soğanlı Bebeği gibi hediyeler verildi.