Cuma Namazı sonrası Selçuklu Mahallesinde inşa edilecek olan Kur’an Kursu binası temel atma törenine iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.
Selçuklu Mahallesi, Hacı Ahmet Camii yanında inşa edilecek Kur’an Kursu binasının temel atma törenine; Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı katıldı.
Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Başkan Büyükılıç ve ekibine teşekkür ederken, Başkan Memduh Büyükkılıç da, “Kayseri’nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Belediyemizce yaptırılan son derece güzel bir Kur’an Kursu binası için burada toplanmış bulunuyoruz. Ayrıca Selçuklu Mahallesi’ne Sağlık Ocağı için yer tahsis ettik. Bu müjdeyi sizlere vermek istedim.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan açılış töreni sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.