Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden çevre düzenlemesi ve modern otopark alanını gezerek, incelemelerde bulundu.
Çalışmaları hızlandırarak kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunacaklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallemizde zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle yenilenmesi gerekiyordu. Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizi bu bölgeye yönlendirdik. Sökülen eski kilitli parke yerine modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt döşeme taşı kullanıyoruz. Bölgede oturan sakinlerin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli otoparklar yapıyoruz. Böylelikle araç trafiğinin daha akıcı olmasını sağlayacağız. Şimdiden bölge sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın dört bir yanında devam eden çalışmaları hızlandırarak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturduklarını sözlerine ekledi.
Bölge sakinleri ise hizmetlerinden dolayı Kocasinan Belediyesi ekiplerine ve Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.