Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı’nın genel kuruluna katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Sermaye sahipleri geçmişte Türkiye’yi ayağa kaldırırken bu gün endişeyle kendi kabuklarına sinmiş durumdalar" dedi.
Kayseri şehir tiyatrosunda gerçekleştirilen SP Melikgazi İlçe Başkanlığı kongresine katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye belki bu gün içinde bulunduğumuz şartları hiçbir zaman yaşamadı geçmişte. Çok farklı bir atmosferde hayatımızı idame etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
"Maalesef üzülerek söylüyorum yeri geliyor akı kara karayı ak diye gösterme imkanını kullanıyorlar. Şuanda etkili olarak gördüğümüz güçlerin hiçbir tanesinin etkisi kalmadı adeta" diyen Karamollaoğlu, "Eskiden ordu müdahale ederdi elhamdülillah onun bir etkisi yok ama bir akıl tutulması var" diyerek şunları söyledi:
"Sermaye sahipleri geçmişte Türkiye’yi ayağa kaldırırken bu gün endişeyle kendi kabuklarına sinmiş durumdalar. Tabi bir bakımda yaptığı haksız müdahalelerinde karşılığını görüyorlar diyebilirim. Öbür taraftan sivil toplum örgütleri de öyle bir hale geldi ki bu ülkenin içinde bulunduğu sorunları dile getirecek güce sahip değiller. Genelde koro halinde aynı sözler tekrar ediliyor. Halkımıza bakıyoruz halkımızda da çok farklı bir büyülenme var adeta. İnsanlar sıkıntı çekse bile uyuklayan bir halle elhamdülillah diyor. Kendi yaşadığı sıkıntının bile nereden kaynaklandığını idrak edemeyecek bir vaziyette şuan. Problemler giderek büyüyor azalmıyor. Kutuplaşma arttı, elbette farklı fikirler olacak, muhalefet olacak ama bu iktidar ve muhalefet birbirlerinin hasmı ve düşmanı olacak diye bir kaide yok."
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ise yaptığı konuşmasında, "Yaklaşık iki ay önce başlattığımız kongre maratonumuzun 16 ilçemizden 13.’sini gerçekleştiriyoruz. Geriye kalan 3 ilçemizi de yaptıktan sonra inşallah Kayseri’de ki kongre maratonumuzu tamamlayacağız. 2002 yılından bu yana birçok seçim atlattık bir çok mücadele verdik. Bu seçimlerde ne olduğunu ne anlama geldiğini ifade etme noktasında önemli çalışmalar yaptığımız kanaatindeyim. Duruşumuza dudak büküp bizi yok sayan anketlerde diğerleri arasında gösteren bir kısım liberal yada ılımlı İslamcı ama sonuçta bir kısım işbirlikçi medyaya bu mücadelenin her zaman devam edeceğini gösterdik elhamdülillah." dedi.