Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi spor ve sporcunun destekleyici olduğunu bir kez daha hizmet ve yatırımları ile tescillediğini söyledi.
Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğin başarılarından son derece memnun olduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, salon sporların destekleyicisi olarak her zaman yatırım yapmakta olduklarını özellikle Bedensel engelliler kulüplerine ayrı bir hizmet ve destek sağladıklarını kaydetti.
Melikgazi Belediye Meclis kararı ile Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine nakdi yardım yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Melikgazi belediyesi yapmış olduğu her çalışmasında mutlaka eğitime ve spora katkı sağlamaktadır. Spor ve Sporcunun destekleyicisi bir belediye olarak ilkemiz seyirci değil sporcu yetiştirmektedir. Bu neden ile ilçenin 550 parkında spor aletleri, 167 açık alan basketbol sahası, 268 açık alan fitnes aleti bulunmaktadır. Aynı şekilde amatör kulüplere de her türlü imkanlar yasalar çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğimize 2016-2017 sezonu spor faaliyetleri için Belediye Meclis Kararı ile Nakdi yardım yapılacaktır. Bu spora, sporcuya yapılan bir hizmettir ”