Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (Mel-Mek) bünyesinde Tavlusun Sosyal Tesislerinde bayanlara özel açılan kurslara kayıtların başlanıldığını söyledi.
yaşam boyu sporun içinde bir belediye…
Tavlusun Mahallesinde yapımı tamamlanan ve 7 Kasım 2016 günü düzenlenen tören ile açılışı gerçekleştirilen Tavlusun Sosyal ve Spor tesislerinde hanımlara özel yapılan Spor salonunda kursların başlayacağını belirten Başkan Büyükkılıç, “Biz belediye olarak özellikle hanımlara yönelik çalışmalara önem veriyoruz. Ev hanımları ile çalışan ve günün iş stresini atmak isteyen çalışan hanımlar için şehrin 24 ayrı bölgesinde sosyal ve spor tesislerimizde bayanlara özel spor salonları oluşturduk. 24 ayrı merkezde bayanlar aerobik, fitnes ve planet salonları mevcuttur. Şehrin 75 ayrı bölgesinde açık alan spor aletleri bulunan spor merkezi bulunmaktadır. Dolayısı ile herkesin spor yapabileceği imkânlar oluşturuyoruz. Şimdi de yeni açılan Tavlusun Sosyal ve Spor Tesisimizde diyetisyenler denetiminde hanımlara yönelik aerobik, Step, Zumba ve plates kurları açıyoruz. Kayıtlarımız başladı“ dedi.
Melikgazi Belediyesi’nin spor ve sporcunun dostu ve destekleyici olduğu kadar herkesin ve her kesimin spor yapabilmesi için tesisler inşa ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Tavlusun Sosyal ve Spor Tesislerinde açılan hanımlara özel spor kurslarına katılmak isteyenlerin belediyenin 252 16 55 nolu telefona başvurmalarının yeterli olacağını sözlerine ekledi.