15 Temmuz günü Demokrasiye yapılan müdahale ile başlatılan DEMOKRASİ NÖBETLERİN aynı azim ve şevkle devam etiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 7 Ağustos günü merkez İstanbul’da ve eş zamanlı 81 vilayette yapılacak miting için hazır olduklarını söyledi.
15 Temmuz gününden itibaren meydanı ve meydanları boş bırakmayan Kayserililere teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanımızın emri ile meydanlara çıkıldığını ve yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın 7 Ağustos günü ‘DEMOKRASİVE ŞEHİTLER MİTİNGİ ile son bulacağını kaydetti.
Yüce Türk milletinin aslında en manidar cevabı meydanlar da vermekte olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Türk milleti 15 Temmuz günü Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlar da nöbete devam etmektedir. Başlatılan Meydan Nöbetleri büyük bir azim, şevk ve bilinç ile tek yürek olarak gerekli cevap verilmektedir. Bu bir nöbettir Meydan nöbetinde “TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN” sloganı ile ay yıldızlı Türk bayrağının altında 7 Ağustos günü Kayseri Meydanında olacağız ”
Başkan Memduh Büyükkılıç, 7 Ağustos günü ‘DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİ için Melikgazi Belediyesi olarak her türlü tedbir alındığını ve hizmetin yerine getirileceğini sözlerine ekledi.