TEKDEN Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, geçtiğimiz ay Karadeniz gezisinde rafting yaparken hayatını kaybeden Matematik Öğretmeni Murat Uslu anısına fotoğraf sergisi açtı.
TEKDEN Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri, Matematik Öğretmeni Murat Uslu ansına, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Parkı yanında açılan Ramazan Sokağı’nda Uslu ve öğrencilerin çektiği fotoğrafları sergiledi.
Sergiyle ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Eski Milletvekili Op. Dr. Kemal Tekden, ‘’Bu gün Tekden Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerin daha doğrusu fotoğrafçılık kulübünün çektiği fotoğrafları izledik. Tabi kulüp başkanımız Murat Uslu Bey’i geçen ay kaybetmiştik. Bu ekibin başı oydu. Bir hüzünle böyle bir fotoğraf sergisi yapıldı.” dedi.
Öğrencilerin vefa gösterisinin anlamlı olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, ‘’ Onlara daima vefa ve insanlık duygusunun ne kadar önemli olduğunu eğitim içinde vermeye çalışıyoruz. İnsanlar ancak bir birlerine karşı vefa duygusu ve bir birlerine karşı hizmet duygusu ile eğitilirse gerçek insan ola bilirler. Bu bakımdan bütün gençlerimizi bütün eğitimcilerimizi, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Fotoğrafçılık kulübünün de daha başarılı işler yapmasını da arzu ediyorum.” ifadelerini kullandı.