2015-2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Gaziantep Grubunda yer alan Kayserispor U13 takımı oynadığı 3 maçı da kazanarak şampiyon oldu.
Kayseri U13 Ligini namağlup tamamlayarak şampiyon olarak Kayserispor U13 takımı ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. U13 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Grubunda ilimizi Gaziantep’te temsil eden Kayserispor U13 takımı rakiplerini tek tek mağlup ederek 1.Kademe Grubunu şampiyon olarak tamamladı ve adını bir üst tura yazdırmayı başardı.
Gaziantep’de oynadığı ilk maçta Elazığ İl Özel İdarespor’u 4-0 mağlup eden Kayserispor U13 takımı ikinci maçta Hatayspor’u normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada penaltı atışlarında 4-2 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Final maçında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar rakibini 5-0 gibi farklı mağlup ederek şampiyonluğu göğüsledi. Sarı-Kırmızılar dün Kayseri’ye geldi ve 2.kademe maçları için çalışmalarına ara vermeden başladı. 2.Kademe grupları bu hafta için belli olacak.