Ramazan-ı Şerifin sevincini bu kez de personeliyle paylaşan Yahyalı Belediyesi, aynı sofrada büyük bir aile olarak iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.
Kadın ve Gençlik Merkezi Düğün Salonunda düzenlenen programa eşi ve oğlu ile birlikte katılan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,İftar öncesi masaları gezerek ailelerle sohbet etti.
İftar sonrası, programa katılan belediye personeli ve ailelerine hitap eden Başkan Öztürk; ‘’ Kıymetli mesai arkadaşlarım, kardeşlik ve kaynaşma amacıyla düzenlediğimiz iftar soframıza hoş geldiniz. Bu güzel ramazan gününde ve günün en güzel saatinde hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sözlerime başlamadan önce geçtiğimiz günlerde yaşanan menfur saldırıyı yapanları ve yaptıranları lanetliyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bereket dolu iftar sofralarımızı bu kez de belediye personelimizle paylaşıyoruz. Bu tür iftar sofralarının, birlik ve beraberliğimizi arkadaşlık ve dostluğumuzu pekiştirmek için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yahyalı her yönüyle, özel ve ayrıcalıklı insanların bir arada yaşadığı bir ilçedir. Hepimizin ortak görevi, bu özel ve güzel ilçenin samimi insanlarına layıkıyla hizmet etmek ve onların duasını almaktır. Yahyalı’mızın kahrını çeken çok kıymetli mesai arkadaşlarım; bir belediyenin en büyük sermayesi, el ele, gönül gönüle çalıştığı personelleridir. Bende belediye başkanı olarak, sizler gibi azimli ve çalışkan personeller ile mesaimi paylaştığım için gurur duyuyorum. Sizlerle beraber iki yıldır yeni Yahyalı’nın hizmetkârlığını yapıyoruz. Önümüzdeki süre içerisinde birçok şeyi daha birlikte başaracağız. Yahyalı sizlerin özverili çalışmaları ile değişimi ve gelişimi yakalayacak. Buna inanıyorum. Gerçekleştirilen her işte sizlerin alın teri ailelerinizin sabır güzelliği vardır. Hep birlikte Yahyalı’nın geleceğini inşaa ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Yahyalı sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelimize teşekkür ediyorum. Yahyalı’mızın her bir metrekaresinde sizlerin alın teri var, emeği var. Yahyalı’nın güzelleşmesinde benim emeğim var diyecek olan “asıl sizlersiniz.” sizi alınlarınızdan öpüyorum. Cenabı Hak tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul eylesin. Şimdiden yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecenizi, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim Kadir Gecesi ve ramazanı şerif ayının hürmetine İslam coğrafyasında dökülen kanları sona erdirsin. Peygamber efendimiz (sav) şöyle buyuruyor; "sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır." buyuruyor. Hepimiz Yahyalı için Yahyalı halkı için çalışıyoruz. Yahyalı için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. İftar yemeği ve kaynaşma sofrasına iştirak eden tüm personelimize eş ve çocuklarına sonsuz teşekkür ediyorum.’’ şeklinde konuştu.
İftar programı yapılan yemek duasının ardından son buldu. Program sonrası, Başkan Öztük ve Eşi programa katılan personel ve ailelerini tek tek selamlaşarak, salondan uğurladı.