İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz başkanlığında, okul müdürlerinin katılımıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısı yapıldı.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz başkanlığındaki toplantıya müdür yardımcıları Murat Küçükoğlu ve Hanifi Başıbüyük, şube müdürleri katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, okulların eğitim öğretime hazır hale getirilmesini, her türlü eksikliklerin giderilmesini ifade ederek, “Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın talimatıyla ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri’ genelgesi doğrultusunda, etkinliklerin anlam ve önemi hakkında konuşma yaptı. 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri Programı doğrultusunda etkinliklerin konusunu , 19 Eylül’den itibaren hafta boyunca neler yapılması gerektiğini ve öğretim yılı süresince yapılacak. Çocuklarımızın ve gençlerimizin milli birlik ve beraberlik, yurt sevgisi, demokrasi gibi konularda farkındalıklarının arttırılması gerekiyor” diye konuştu.