Geçtiğimiz günlerde Olea Otel Genel Müdürlüğü görevine başlayan Hüseyin Aslan, Kilis’te görev yapan basın mensuplarına maske desteği sağladı.

Bir şehrin gözü, kulağı ve dili olan basın mensuplarına küçük destek vermek istediklerini söyleyen Hüseyin Aslan, “Ben bugüne kadar görev yaptığım şehirlerde ilk olarak basın mensupları ile tanıştım. Onlar ile güzel dostluklar kurdum. Basın bir şehrin dinamiğidir. Artık hayatımızın bir parçası olan maskeyi, basın mensuplarımıza dağıtma kararı aldık. Bu sebeple Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Nezir Çağlar ile irtibata geçerek, maskelerimizi teslim ettik” ifadesini kullandı.

Pandemi sürecinin başladığı günden bugüne Kilis’te görev alan yerel ve ulusal basın mensuplarının sağlığı için bir çok destekte bulunduklarını söyleyen Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Nezir Çağlar, “Bugüne kadar basın mensubu arkadaşlarımıza maske başta olmak üzere birçok hijyen paketi çeşitli kurum ve kuruluşlardan temin edip, dağıtımını sağladık. En son olarak Olea Otel’in verdiği maskeleri Kilis’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına dağıtımı yaptık" dedi. Başkan Çağlar, kendlierine maske desteği veren Olea Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Pamukçuoğlu’na ve Genel Müdür Hüseyin Aslan’a teşekkür etti.