Ekonomik açıdan zor günler geçiren Kilis’in ekonomisine katkı sağlamak amacıyla kentte “Kilis’i Seviyorum, Kilis’te Harcıyorum” kampanyası başladı.
Kilis Belediyesi ile Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) işbirliği ile başlatılan kampanya teravih namazından sonra Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşti.
Kampanyaya Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, KİTSO Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Sevengül, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, ile oda başkanları ve kurum müdürleri katıldı.
Hacı Cümbüş kavşağından başlayarak protokol üyeleri ihtiyaçları olmamasına rağmen girdikleri iş yerlerinden alış veriş yaparak halka dağıttılar. Protokol üyeleri aldıkları ürünleri vatandaşlara dağıtırken, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “Amacımız Kilis’teki bu durgunluğu bitirerek Kilis’in eski günlerine tekrar döndürmek. Biz bugün az da olsa bir başlangıç yaptık. Kilis’te yaşayan vatandaşlarımızdan isteğimiz alışverişlerini Kilis’ten yapmaları. Hadi Kilis bir domino etkisi ile Kilis’i kalkındıralım. Bu işten herkes karlı çıksın” diye konuştu.