AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, babaların kendilerinden önce ailelerinin menfaatini düşündüğünü vurguladı.
Dülger Dünya Babalar Gününü kutlayarak,“Çocuklarımızı yarınlarımızı düşünerek, ailelerine karşı saygılı ve vefalı bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir” dedi.
Dülger, yayımladığı mesajında, “Evlerimizin, yuvalarımızın güveni ve devamlılığını sağlayan en temel güç olan ve fedakarca bizler için çalışan, bizleri yediren, içiren, okutan o değerli babalarımıza vefakarlığımızı göstermek için bir fırsat olarak kutladığımız dünya babalar günü vesilesi ile tüm hemşerilerimin ve babaların, geleceğin babalarının bu özel ve anlamlı gününü kutlarım. Her birimiz birer baba veya baba adayıyız. Çocuklarımızı yarınlarımızı düşünerek, ailelerine karşı saygılı ve vefalı bireyler olarak yetiştirmek en büyük görevimizdir. Birçok zahmete katlanarak çocukların geleceğe güvenle bakarak yetişmeleri için çabalayan babalar, öncelikle ailelerinin menfaatini düşünür. Evlatlarının en zor anlarında güvenle sırtlarını yaslayabilecekleri, sığınabilecekleri liman olan babalar ailenin direğidir. Evlatlarına tecrübeleriyle yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli, sadece bir gün değil her gün saygıyla, sadakatle, sevgiyle ve minnetle yaptıkları fedakarlıklar karşısında sevgimizi göstermeliyiz. Bu özel gün vesilesi ile tekrar bütün babalarımızın babalar gününü kutluyor, ailelerimize sağlıklı, huzurlu, güzel bir gelecek diliyorum” ifadelerine yer verdi.