Vali İsmail Çataklı, Kilis Ziraat Odası ile Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanlıklarına ziyarette bulundu.
İlk olarak Kilis Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden ve burada Abdullah Çelik ile Genel Sekreter Ümit Deli tarafından karşılanan Vali Çataklı, Kilis’in ziraatla ilgili konuları ile çiftçilerin sorunları hakkında bilgi aldı. Kilis’te, üzüm yetiştiriciliği ve sulanabilir tarım arazileri hakkında sorunları dinleyen Vali Çataklı, bu konuda yürütülecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretinin ikinci durağında Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanlığını ziyaret eden Vali Çataklı, Başkan Zafer Bilik tarafından karşılandı. Başkan Bilik’le bir süre görüşen Vali Çataklı, Kilis’te, altın piyasasındaki son durumlar ve esnafın durumu hakkında bilgi aldı.
Vali Çataklı, Oda Başkanlıklarına yapacağı ziyaretlerin devam edeceğini kaydederek, çiftçin ve esnaflarımızın durumlarını yakından takip edeceklerinin altını çizdi.
Her iki Oda Başkanı da Vali Çataklı’nın gerçekleştirdiği bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Esnafımızın bu zor günlerinde Valimizin sorunlara eğilerek, verdikleri destek bizleri mutlu etmektedir” dedi.