1971 Yılında Kahramanmaraş Merkez Karacasu Kasabasında doğdu.İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş,ta. Yüksek Öğrenimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamladı.

 Ortaöğrenim,Üniverste yılları ve sonrasında çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Üç yıl süre ile Bingöl'de eğitim kadrosu içinde görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş'a atanan Aksu, Kahramanmaraş Merkez eğitik kurumlarında 17 yıl süreyle Eğitim Yöneticiliği görevi yaptı. Yöneticilik görevi ile aile şirketi işletmecilği bünyesinde tarım ve inşaat faaliyetlerini de sürdürmeye devam etmiştir.

 7 Mart 2010 tarihinde Kahramanmaraş Merkez Karacasu Belediyesinde yapılacak olan ara seçimlerde AK Partiden Belediye Başkanı Adayı oldu. Seçim faaliyetleri yürütülürken oy  verme İşlemine 1 hafta kala. Danıştay tarafından daha önce verdiği kararın aksine yeni bir tartışmalı kararla seçimlerin iptal edilmesine neden olmuştur.

 Ak Partidek, duruşu ve çixgisini sürdüren Aksu ''Önce İnsan'' sloganı ve ''Durmak Yok Yola Devam'' anlayışyla 11 Haziran 2011 genel seçimlerinde Ak Parti,den Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarını sürdürmüştür.

 Eğitim yöneticiliği görevinden, 25.Dönem Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olmak için ayrılan Aksu evli ve 2 çocuk babasıdır.