ATV'nin gündüz kuşağında en çok izlenen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yapımcısı ve sunucusu olan Müge Anlı kimdir? Dobralığı, cesareti, gözünü budaktan esirgemeyen yapısı yanında güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken Müge Anlı bu günlere nasıl geldi? Müge Anlı ile ilgili bilinmeyenler, merak edlenler haberimizde...

Müge Anlı hafta içi her sabah saat 11.00 de başlayan ve 13:00 e kadar devam eden "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını hazırlıyor ve sunuyor. Programın formatı kayıpların bulunması, cinayetlerin çözülmesi ve ailelerin kavuşması üzerine kurulu. Bu güne kadar sırlı onlarca cinayeti çözen ve yüzlerce aileyi kavuşturan Müge Anlı izleyici tarafından çok seviliyor. Müge Anlı'nın her cinsiyetten ve her yaştan çok büyük bir hayran kitlesi var.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Türk Televizyonlarının en çok beğenilen ve takip edilen programlarından birinin yapımcısı Müge Anlı 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'dır.

Yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yapan Müge Anlı 1 kız çocuğu sahibi olduğu gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşandı.

MÜGE ANLI FOTO GALERİ

Müge Anlı Televizyon hayatına Kanal D'de başladı. Şenay Düdek'le birlikte "Dobra Dobra" adlı bir magazin programı hazırlayıp sunan Müge Anlı başarısı ve sempatikliğiyle göz doldurdu. Ancak Şenay Düdek'le Müge Anlı'nın beraberliği çok uzun sürmedi. Bir yıllık beraberliğin ardından Şenay Düdek Fox TV'ye geçti ve aynı formattaki programına burada devam etti. Müge Anlı ise Dobra Dobra programını bu defa Pakize Suda ile yine Kanal D ekranlarında sürdürdü.

Dobra Dobra'yı sunduğu yıllarda göğüs dekolteli kıyafetler giyen Müge Anlı daha sonraki yıllarda giyimine daha çok dikkat etmeye başladı.

MÜGE ANLI'NIN ŞOK EDEN FOTOĞRAFLARI

Müge Anlı Pakize Suda ile bir süre "dobra dobra" programını sunduktan sonra ATV'ye geçti ve magazin programını tamamen bıraktı. ATV'de formatı kendine ait olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programını sunmaya başlayan Müge Anlı asıl başarısını bu programda yakaladı ve bir anda Türk Televizyon tarihinin en başarılı isimlerinden biri haline geldi.

Müge Anlı yeni programında çözülemeyen sır dolu cinayetleri çözmekte, kayıpları bulmakta, birbirlerinden ayrılan aileleri kavuşturmaktadır.

Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Son olarak kaybolma riski yüksek bireylerin daha güvenli bir yaşam sürmeleri ve kaybolmaları halinde daha kolay bulunmaları için yaptığı Sevgi İzi" projesiyle kariyerinde zirve yapan Müge Anlı gelecekte çok daha başarılı programlara imza atacak gibi görünüyor.

MÜGE ANLI'NIN ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ'DAN KIZI LİDYA İÇİN DOĞUM GÜNÜ KLİBİ

Not: İlgili Video Müge Anlı'nın özel ricası üzerine yayından kaldırılmıştır...