İŞTE KENDİ DİLİNDEN HAYAT HİKAYESİ:

1960 yılında babamın görevi nedeniyle bulunduğumuz Gilindire-Mersin'de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kahramanmaraş'ta tamamladıktan sonra 1978 yılında girdiğim İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 1984 yılında mezun oldum. Tıpta uzmanlık eğitimimi 1989 yılında Sağlık Bakanlığı Ankara Numune Hastanesinde tamamladım. 1989-1994 yılları arasında Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde KBB hastalıkları uzmanı olarak görev yaptım, bu süre içinde Erzincan Asker Hastanesinde askerlik görevimi tamamladım. 1994-1999 yılları arasında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalıştım. Harran Üniversitesinde bulunduğum sürenin büyük bir kısmında Tıp Fakültesi dekan yardımcısı ve Araştırma Uygulama Hastanesi başhekimi olarak görev yaptım. 1999 yılından beri üniversitemiz Tıp Fakültesi KBB Hastalıkları Anabilim Dalında görev yapıyorum. 2005 yılında doçentlik, 2011 yılında profesörlük unvanını aldım. Üniversitemizde yaklaşık 2 yıl süreyle başhekim yardımcılığı, 3,5 yıl süreyle Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü yaptım. Seçilmiş üye olarak, daha önce 3 yıl süreyle Hastane Yönetim Kurulu üyeliği yaptım, Üniversite Yönetim Kurulu üyeliğim ise devam etmektedir.

İstanbul KBB Derneğinin faaliyeti olarak İstanbul'da, Yakın Avrasya-Afrika KBB Derneğinin faaliyeti olarak Bakü'de ses ve konuşma bozuklukları konusunda KBB uzmanlarına yönelik kurslar verdim. Tıp Fakültesi Hastanesi KBB Hastalıkları Kliniğini Türkiye'nin her tarafından hasta sevk edilen bir bölüm haline getirdim.

Mesleki olarak ses ve konuşma bozuklarıyla ilgilenmem yanında “Tıbbiyeden her şey çıkar, ara sıra da doktor çıkar” sözünü doğrularcasına fonetik, dil ve edebiyatla ilgileniyorum. Türk dili konusunda yurtiçi, yurtdışı toplantılarda bildiriler sunuyorum, makaleler yayınlıyorum.

Evli ve iki çocuk babasıyım.