Survivor All Star yarışmacısı Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de dünyaya geldi. Öğrencilik serüvenine İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi boyunca hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi.
Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da devam ettiren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da oturuyor. Katıldığı Best Model yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen model olan Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi vermektedir aynı zamanda dj'likte yapmaktadır. 

FULYA KESKİN FOTOĞRAFLARI

Şarkıcılık da yapan Fulya Keskin, Ajda Pekkan tarafından seslendirilen 'Sana ne Kime Ne?' isimli şarkıyı tarzına uygun
bir sekilde yeniden seslendirdi.

Fulya Keskin, 2005 yılında Türkiye’de ilk defa yapılan “Survivor: Büyük Macera” yarışmasına katılmıştır. Bu yarışmada birinci olan kişi sonradan televizyon dizi oyuncusu olup Arka Sokaklar dizisinde oynayan Uğur Pektaş’dır.

Arzu Yanardağ ile birlikte kurdukları Fs Ajans ile iş hayatına atıldı.

Survivor All Star Yarışmacıları

İzleme rekorları kıran Survivor, Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor’ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor’a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor’da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.

Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık ve Almeda Abazi oldular.