Survivor All Star kadrosuna eklenen Survivor Duygu Çetinkaya kimdir? Duygu Çetinkaya ile ilgili bilgiler haberimizde.
 
Survivor All Star TV8 ekranlarında başlıyor. Heyecanla beklenen yarışmanın yarışmacılarından biri de Survivor Duygu Çetinkaya oldu. Peki Survivor Duygu Çetinkaya kimdir?
 
Survivor All Star için geri sayım başladı. Survivor'ı sevenler şimdi muhteşem kadroda kimlerin yer alacağını merakla bekliyor. Survivor ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri ve Survivor All Star'da yarışacak isimler ile ilgili en doğru haberlere acunn.com'dan ulaşabilirsiniz.

DUYGU ÇETİNKAYA FOTOĞRAFLARI
 
Survivor'da yarışmış ve akıllarda kalmış isimlerden biri olan Survivor Duygu Çetinkaya, Survivor All Star'da da en çok konuşulan isimlerden biri olacak. Survivor 2013'de Panama'da yapılan yarışmada başarılı yarışmacılardan biri olan Survivor Duygu Çetinkaya, 22 Şubat'ta Survivor All Star'da.

Survivor Duygu Çetinkaya kimdir?
 
Duygu Çetinkaya, 13 Ocak 1986 tarihinde Denizli’de doğdu. Babası asker olduğu için Ankara, İzmir, İstanbul, İskenderun, Erdek, Gölcük gibi yerlerde yaşadı ve eğitimini de farklı okullardan aldı. 
 
Birçok dizi ve filmde rol alan Survivor Duygu Çetinkaya; “Binbir Gece” dizisinde "Sezen İncioğlu" rolüyle, “Firar” dizisinde "Betül" karakteri ile, “Seni Bana Yazmışlar” adlı diziside ise "Cansu" karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.
 
Televizyon dizilerinin yanı sıra kısa filmler ve reklam filmlerinde de boy gösteren Duygu Çetinkaya, Binbir Gece dizinde sergilediği mükemmel performansıyla Elit Ödül Töreninde geleceği olan oyuncu seçildi.
 
Yamaç paraşütü, dalış gibi adrealin sporlarına ilgi duyan Survivor Duygu Çetinkaya, 2013'te Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de Gönüllüler takımında mücadele etti. Hilmi Cem İntepe'nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan ücüncü, Murat Ceylan dördüncü olmuştu.

Survivor All Star kadrosunda kimler var?

Survivor All Star; şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerden oluşan kadrosuyla 22 Şubat'ta TV8 ekranlarındaki yerini alacak. Peki Survivor All Star'da kimler olacak? İşte  Survivor All Star kadrosu:

Pascal Nouma, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Ahmet Dursun, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın, ve Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunanistam takımından Nadia Zagli.