Dedeler, istiklal ve Devrim(Fatih) İlkokullarında, Kahramanmaraş Gazi Ortaokulunda, Kahramanmaraş Lisesinde okudum. 

Üniversite eğitimimi Isparta da Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde tamamladım.1995 yılında döndüğüm güzel memleketimde serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladım. 

İnşaat Mühendisliği eğitiminin yanı sıra 2012 yılında İş Güvenliği Uzmanı eğitimimi tamamladım. İş Güvenliği Uzman ve İnşaat Mühendisi olarak halen çalışmaktayım. Aynı zamanda güzel şehrimizde engelli kardeşlerimize hala hizmet veren bir rehabilitasyon merkezinin kuruculuğunu ve müdürlüğünü yaptım.

1995 yılında CHP Gençlik kolları üyeliği ile başlayan siyaset yaşamım gençlik kolları başkanlığı, merkez ilçe yöneticiliği il yöneticiliği ile sürdü. 

Kahramanmaraş'ımızın tüm köylerini ve ilçelerimizi onlarca kez ziyaret ettim bu arada işim gereği her ilçemizde okul, hastane ,sağlık ocağı, karakol lojman, gibi yaptığım eserler bulunmaktadır. 

Şehrimize ait sorunları bizzat yaşadığım için siz sevgili hemşerilerimin sıkıntılarını birebir bilen bir kardeşinizim. Bu sıkıntıları çözmek için çıktığım Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını güzel memleketime hizmet için bir fırsat olarak görmekteyim.

Evliyim ve Asiye Deniz adında 9 yaşında bir kızım var.

30 Mart 2014 Yerel Seçiminde CHP'den Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı oldum.