Selin Ünver kimdir? Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tarihi bir başarı kazanarak 125 bin lira alan Selin Ünver'in hayat hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Babası annesini öldüren ve annesi mezara babası cezaevine giren Selin Ünver'in başarısı herkesi mutlu etti. İşte Selin Ünver'in hayat hikayesi.

Selin Ünver Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında anlattıkları ve kazandığı 125 bin lira ile Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bir yandan hayat hikayesi ile izleyenleri ağlatan Selin Ünver kazandığı para ile de herkesi sevindirdi.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasının ilk gününde annesinin öldüğünü söyleyen Selin Ünver, "baban nerede?" sorusuna "cezaevinde" diye cevap verdi. Sunucunun "nedne cezaevinde" sorusuna ise "Babam annemi öldürdü" şeklinde cevap verdi.

Peki Selin Ünver'in babası annesini neden öldürmüştü? Bir zamanlar basında yer alan o şok cinayetin detaylarında neler vardı. Babası annesini öldürdüğünde Selin neredeydi ve ne yapıyordu? Selin'i kim büyüttü? Selin babasın ve annesiz olarak kimin yanında yaşamını sürdürdü.

ATV'de yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster'de anlattığı hüzün dolu hikayesiyle tüm Türkiye'yi duygulandıran Selin Ünver'in hikayesinin detaylarını sizler için araştırdık.

SELİN ÜNVER FOTO GALERİ

Selin Ünver Kim Milyoner Olmak İster

Selçuk Yöntem'in sunduğu ve ATV'de reyting rekorarı kıran Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yarışan genç Ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver anlattığı hayat hikayesiyle Türkiye'yi ağlattı.

Selçuk Yöntem'in babası ve annesi hakkında soru sorması üzerine gözyaşlarını tutamayan ve "Babasının annesini öldürdüğü için cezaevinde yattığını" söyleyen Selin Ünver stüdyodakileri de ağlattı.

Kim Milyoner Olmak İster Selin Ünver Kimdir?

Antalya'da ana sınıfı öğretmeni olarak çalışan ve özel bir ana okulu açma hayali olduğunu söyleyen Selin Ünver çok başarılı bir yarışma çıkardı ve son yılların en büyük ödülünü kazandı.

125 bin liralık büyük bir ödül kazanan Selin Ünver'in kazanması izleyenleri ve Tüm Türkiye'yi sevindirdi.

Peki Selin Ünver'in Babası Annesini ne zaman öldürmüştü? Olay Nasıl Gerçekleşmişti?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında genç öğretmenin bahsettiği korkunç cinayet 2007 yılında yaşanmış. Olay haber ajanslarında şu şekilde duyurulmuş:
Denizli'de, evkadını bir çocuk annesi Esin Ünver (37), Yenişehir Mahallesi Can Evler Sitesi'ndeki evinde boğularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Esin Ünver'in 17 yıllık eşi Kadir Ünver (42) gözaltına alındı.
Selin Ünver

Annesi Esin Ünver öldürüldüğünde güzel yarşmacı Selin Ünver 16 yaşındaydı. Selin annesini uyandırmak için odasına girdiğinde annesinin nefes almadığını anladı. 112'yi arayarak ambulans isteyen Selin Ünver büyük şok yaşadı. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekbi ise Selin Ünver'in annesi Esin Ünver'in öldüğünü belirledi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Yapılan otopside Esin Ünver'in boğularak öldürüldüğü açıklandı. Sabat saat 6-7 arasından öldürüldüğü belirlenen cinayetle ilgili baba Kadir Ünver sorguya alındı. Önce cinayeti işlemediğini söyleyen Kadir Ünver daha sonra kabul etmek zorunda kaldı. Tutuklanan Kadir Ünver cezaevine gönderildi.

Selin Ünver Kimdir?

Olaydan sonra konuşan 16 yaşındaki Selin Ünver annesi ile babasının arasında bir sorun olmadığını, her sabah annesinin babasını öperek işe uğurladığını söyledi. "Dün akşam akrabalarımıza gezmeye gittik. Saat 24.00 gibi evimize döndük. Annem her sabah kalkar erkenden işe giden babamı öperek uğurlardı. Aralarında hiçbir sorun yoktu. Ben sabah kalktığımda annemi uyuyor sandım, uyandırmaya çalıştım ancak ölmüştü" diyen Selin Ünver cinayet zanlısı olarak babası tutuklanınca şok oldu. 

SELİN ÜNVER FOTOĞRAFLARI

Acı bir hayat hikayesi olan Selin Ünver'in Kim Milyoner Olmak İster'de 125 bin lira kazanması Türkiye'yi sevince boğdu. 

Genç öğretmenimize başarılar diliyoruz...