AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı aylık olağan Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Teşkilat içerisinde gerçekleştirilen toplantıda il teşkilatının bir aylık faaliyetleri değerlendirildi. Türkiye’nin bir 15 Temmuz atlattığını ifade eden İl Başkanı Mürsel Akçay Türkiye’nin AK Kadrolarla geleceğe emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.
Toplantıya İl Teşkilatı ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Kadın ve Gençlik Kolları İl ve ilçe teşkilatları ile ilçe teşkilatları katıldı. Yürütülen çalışmalar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgilerin verildiği toplantıda yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. İl teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Mürsel Akçay birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Dedikodulara asla kulak vermediklerini ifade eden Akçay ülkenin 15 Temmuz sürecini geride bıraktığını hatırlatan Akçay “AK kadrolar ile ülkemiz geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.
Ülkemizin 15 Temmuz gecesi bir işgal hareketiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Mürsel Akçay, “Daha güçlü yarınlar için teşkilat olarak çalışmalarımızı aktif olarak sürdürmeye devam ediyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde koordineli bir biçimde bütün teşkilatlarımız ile bir arada olamaya devam edeceğiz. Ülkemiz üzerinde hesapları olanların hesapları nasıl 15 Temmuz’da milletimizin mili iradesini ortaya koymasıyla nasıl bozulduysa, milletimizin desteği ve hükümetimizin kararlılığı ile yine bozulacaktır. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşuyla hem fetö hem pkk hem de diğer terör unsurları ülkemizin bağrından sökülüp atılacaktır” ifadelerini kullandı.
"Kırıkkale Marka Şehir Olacak"
Konuşmasına 15 Temmuz birlikteliğine vurgu yaparak başlayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de 15 Temmuz gecesi milli irade ortaya konmuştur. Milletimiz vatanına ve devletine nasıl sahip çıktığını ortaya koymuştur” dedi.
Konuşmasına Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen projelerle devam eden Mehmet Saygılı, “Şehrimizin en büyük sorunlarından birisi olan trafik ve otopark sorununu çözümü için MKE Spor tesislerinin olduğu bölümde yaklaşık 700 araçlık bir otopark yapımına çok yakın bir sürede başlandı. Bunun yanı sıra tarihi Kırıkkale evlerinin yakın bir sürede yapımı tamamlanarak faaliyete geçecek. Şehir parkı yapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Bahçelievler’de bisiklet parkı ve rekreasyon alanını faaliyete geçirdik. Kırıkkale’mizin marka şehir olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.