Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik Kırıkkale’yi ziyaret etti. Kırıkkale üniversitesini ziyaret eden Çelik daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret eden Çelik son olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
"OSB’de İncelemelerde Bulundu"
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik Kırıkkale’ye sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Organize Sanayi Bölgesinde güneş enerjisi paneli üretimi yapan bir firmada incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik daha sonra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Son olarak AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilatla bir araya gelen Çelik, il başkanlığı tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Çelik, Ankara’ya yakın bir şehir olması sebebiyle Kırıkkale’de yapılan çalışmaları daha yakından takip etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Çelik’e il başkanlığı ziyaretinde Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir’de eşlik etti.
" Teknolojik İlerleme Uyum Sağlamak Zorundayız"
Ankara’ya yakınlığı sebebiyle Kırıkkale’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, organize sanayi bölgesinde yaptığı incelemeler sonrasında Kırıkkale sanayisi hakkında daha geniş bilgi sahibi olduğunun altını çizdi.
Kırıkkale’nin yatırımcı çekebilecek potansiyele sahip bir şehir olduğunun ifade eden Hasan Ali Çelik, “Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi hemen hemen dolmuş durumda. Silah Organize Sanayi’nin kurulması içinde gerekli çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kırıkkale daha çok sanayi alanına sahip olabilecek potansiyelde bir şehir. Bakanlığımız bu konu üzerinde hassasiyetle durmaktadır. Teknolojide çok hızlı bir ilerleme kaydeden dünyada ülkemizde Kırıkkale’de gerekli atılımları yaparak bu teknolojik ilerlemeye uyum sağlamak zorundadır” dedi.