Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılı yaz döneminde 20 bin ton sıcak asfalt, 150 bin metrekare kilit parke, 200 kilometre sati kaplama asfalt attı.
Kırıkkale Belediyesi 2016 yılı yaz dönemi çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Bayram tatilinin ardından çalışmalarına yeniden ağırlık veren Kırıkkale Belediyesi ekipleri bir taraftan asfalt, kilit parke, diğer taraftan ilaçlama, ağaçlandırma, çiçeklendirme, budama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale’de bozuk yol, kilit parkesiz kaldırım, ağaç ve çiçeksiz yer bırakmamayı kendisine hedef olarak koyan belediye ekipleri çirkin görüntüleri ortadan kaldırıyor, şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için mesai harcıyor.
150 bin metrakare kilit parke döşendi
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın direktifleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılı çalışma programı kapsamında bu zamana kadar 20 bin ton sıcak asfaltlama, 200 kilometre sati kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Diğer taraftan ekipler bu zamana kadar 150 bin mekrekare kilit parke döşemesi yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde bazı bölgelerde ise andezit kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Bahçelievler bisiklet ve yürüyüş yolu çalışması ise Kırıkkale şehir merkezinde yeni bir cazibe merkezinin oluşmasının zeminini hazırladı. Bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların bir numaralı uğrak yeri haline gelmesi bekleniyor.