Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 15 Temmuz 2016 tarihinden itibaren FETÖ darbe girişimine karşı vatan haini üniformalı teröristlere lanet okumak için vatan ve demokrasi nöbetine devam ediyor.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mustafa Boyabatlı, "15 Temmuz akşamı demokratik bir hukuk devleti olan ülkemizin istikrarını, birliğini, dirliğini ve huzurunu hedef alan halkı ve halk idaresine karşı yapılan darbe kalkışması kahraman milletimizin her ferdinin canları pahasına bu girişime karşı koymasıyla engellenmiş ve demokrasi zaferine dönüşmüştür. Genel Sekreterlik, olarak darbe kalkışmasının hemen ardından tüm birimlerimiz idari personellerimiz dahil tüm sağlık personellerimiz ile 7/ 24 aktif bir şekilde hizmete hazır hastanelerimiz de görevlerimizin başında olduk.” dedi.
"Vatan ve demokrasi nöbetine devam ediyor"
Genel Sekreter Boyabatlı, “Millet iradesinin ayakta kalması uğruna, demokrasi nöbeti tutan her şeyi ile onurlu bir mücadele veren aziz milletimiz ve sağlık çalışanlarımız da bu nöbete devam ederken özellikle Genel Sekreterlik olarak aldığımız karar gereği, Genel Sekreterliğimiz ve bağlı Hastanelerimizde Yüksek İhtisas Hastanesi, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Keskin Devlet Hastanesi’nde hizmet alımıyla çalışan şirket personellerimizin mesai süresince giymeleri, Vatan ve demokrasi nöbetine destek için ay yıldızlı tşört yaptırılarak, hastalarımıza hizmet sunmaya başladık. Bu vesileyle Tüm sağlık çalışanı mesai arkadaşlarıma, şirket personeli arkadaşlarıma göstermiş oldukları emekleri ve fedakarlıkları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kulandı.