Kırıkkale Ülkü Ocaklarını il başkanlığı tarafından 3’üncüsü düzenlenen Oğuz Ata Bahar şenliklerine güreş ve ok gösterileri damgasını vurdu.
Kırıkkale Celal Bayar parkında düzenlenen Oğuz Ata Bahar etkinliğine Ülkü Ocaklarına gönül vermiş Kırıkkale ve Elmadağ, Ankara, Çankırı, Çorum, Kayseri illerinden gelerek etkinliğe katıldılar. Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Cinöz, MHP Belediye Meclis üyeleri ve Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinliğe katılan Kırıkkale Üniversitesi BESYO bölümü öğrencileri kendi aralarında güreş tuttular. Güreş Federasyonuna bağlı güreşçiler serbest güreş tutarak kilolarında birinci gelenler başarı madalyası ve Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Etkinliğe katılan davetililere ise pilav üstü et ikram edildi.
Davetlillerin halaylar çekerek eğlendiği etkinlikte profesyonel okçu Banu Kayış’ın 5 ve 15 metreden hedefe attığı oklar tam 12 den isabet kaydetti.
Gösteri sonrasında Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Gençtürk, Banu Kayış’a madalya ve başarı sertifikası ile altın takarak başarılarının devamını diledi.