Kırıkkalespor’a kayyum atanmasından sonra sportif direktörlüğe getirilen Battal Sarıca, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıca, iç transferde 9 futbolcu, dış transferde ise 10 futbolcu olmak üzere toplamda 19 futbolcu ile anlaştıklarını söyledi.
Kırıkkalespor’un yeni sezondaki çalışmaları hakkında bilgi veren Battal Sarıca, “2016-2017 futbol sezonunda 3. lig 2. grupta yer alan takımımız Türk metal Kırıkkalespor’a kayyum atanmasından sonra tarafıma sunulan sportif direktör teklifinin sorumluluğu içerisindeyim. İlk önce teknik direktör olarak pro lisansa sahip takımı Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon yaparak profesyonel lige taşıyan Erkin Şimşir’le anlaştık. Yardımcılıklarına Ali Duru Nesil ve kaleci antrenörü olarak Mustafa Güven’i getirdik" diye konuştu.
Transfer görüşmeleri sürüyor
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Sarıca iç transferde Uğur Kütük, Serdar Kılıç, Engin Akbaş, Adem Ercan, M. Ali Kızılkaya, Veysi Durmaz, Yasin Kapucu, Mehmet Kahveci ve Ömer Sunar ile anlaştık. Dış transferde ise Adliyespor’dan İsmail Sevindi, Adiyespor’dan Erhan Kuşkapıncı, Ankara Demirspor’dan Cihan Bal, Erbakspor’dan Erdi Korkmaz, İstanbulspor’dan Selahattin Özcan, Kocaeli Birlik’ten Erhan Şimşek, İskenderun Körfez’den Göktuğ Uzunoğlu, Konya Selçuklu’dan Celal Hanealp, Hacettepe’den Ferhat Güçlü, Çarşambaspor’dan Aslan Mert ile anlaşıldığını belirtti.
Takıma 3 oyuncu daha alacaklarını ifade eden Sarıca, Etimesgutspor’dan Utku İnce ve Emre Avcı ile görüştüklerini, kulübün bu oyuncuları kiralık vermeye çalıştığını söyledi.