Kırıkkale Hasan Ali Yücel İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunarak İstanbul’da gerçekleşen bombalı saldırısı sonrasında İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’ya moral verdiler, dualar okuyarak her zaman polisin yanında olduklarını ifade ettiler.
"Duygulandıran Mektup"
Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Alper Boyraz ile 4-B sınıf öğretmeni Osman Emre Delice ve öğrenciler İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’ya yeni görevine başlaması nedeniyle ziyarette bulundular. Emniyet Müdürü Çorumlu’ya yazdıkları mektupları sunan öğrencilerin yazdığı yazılar Çorumlu ile makamda bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk’ü duygulandırdılar.
"Ne mutlu Türk’üm diyene"
Vatanın bölünmez bütünlüğünün savunucuları olan emniyet mensuplarının yanlarında olduklarını ifade eden öğrenciler yaşlarının küçük olmasına bakılmamalarını isteyerek, her zaman vatan ve millet savunması adına yapılacak çalışmalarda ön sıralarda yer almak için talepte bulundular. Bu talebin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Emniyet müdürü Mahmut Çorumlu ise, vatan hainlerinin 7’den 70’e tüm Türk vatandaşında olan bu bilinci yıkamayacağını, ülkeyi ele geçiremeyeceğini, bu yüzden “Ne Mutlu Türküm” diyebilmenin şeref ve onur olduğunu vurguladı.
Duaların ardından minik öğrenciler görevli polislere karanfil vererek, teşkilata başsağlığı dileklerini ilettiler.