Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kırıkkalespor’a taraftar derneğinden tam destek açıklaması geldi.
71’li Genç Kırıkalespor Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın, Kırıkkalespor’un içerisinde bulunduğu durumun iç açıcı olmadığımı söyledi. Kırıkkalespr’un şehrin önemli değerlerinden birisi olduğunu, şehrin imajı ve markalaşmasına ciddi katkıda bulunduğunu söyleyen Erdal Aydın, Kırıkkalespor’un her zaman yanında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
Kırıkkalespor’un deplasmanda ve kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda her zaman takıma tam destek verdiklerini ve bu desteğin devam edeceğini söyleyen 71’li Gençler Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın, “Bu sezon mücadele ettiğimiz 3. Lig’de takımımız kötü bir dönem geçiriyor. İlk yarı karşılaşmalarının bitimine kısa bir süre kaldı takımımız alt sıralarda yer alıyor. Alt sıradan kurtularak bu sezon ligde kalıcı olacağımıza taraftar olarak inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

"Kayyumu Destekliyoruz"
Moral ve motivasyonun bozulmaması gerektiğini, takımın yanında olduklarını ifade eden Başkan Aydın, “Şu anda takımın yönetimde kayyum var. Kayyum heyetinin yanında ve destekçisi olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Taraftar olarak kayyum heyetinin bize vereceği her türlü göreve hazırız. Hepimizin hedefi şehrimizin markası Kırıkkalespor’u layık olduğu yere taşımaktır. Bu anlamda şehir ile kenetlenerek el birliği ile takımı canlandırmalıyız” diye konuştu.
Futbol karşılaşmalarında taraftar desteğinin önemli olduğuna vurgu yapan Dernek Başkanı Erdal Aydın, “Bu bilinç ile takımımız hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bırakmayacağız. Sesimiz kısılana, nefesimiz yetene kadar Kırıkkalespor’un yanındayız” dedi.

"Herkes takıma sahip çıksın"
Takımdan çok daha fazla mücadele etmelerini isteyen Başkan Erdal Aydın, “Tüm kamuoyu bilsin ki şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da takımın yanındayız. Şehir olarak marka değerimizi yükseltmek ve ekonomik olarak bir yere gelmek istiyorsak marka değerin oluşmasında en önemli etkenlerden birisinin de Kırıkkalespor’dur. Kırıkkalespor’a yeterli önemi vermezsek şehrin imajı ile ilgili ciddi bir zafiyet ortaya çıkacaktır. Bu anlamda altını çizerek söylüyorum herkesin takımına sahip çıkması gerekir” ifadelerini kullandı.

"Kırkkale’nin bu takıma ihtiyacı var"
Sadece birkaç kişinin ve sadece belli kurumların takıma desteğinin yetmeyeceğini ve tüm kamuoyunun takıma sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Erdal Aydın, “Şehirde yaşayan herkes takımla beraber olduğunu maça gelerek ve taraftarlık yaparak göstermeli. Bundan sonra içerdeki maçların Başpınar’da oynanacak. Ulaşımla ilgili kolaylıklar da sağlayacağız. Halkımızın takımına sahip çıkması lazım. Ayrıca Kırıkkale’deki tüm yönetim dinamiklerinin de takımına sahip çıktığını göstermesini istiyoruz. Odalarımız, iş adamlarımız, dernekler ve sivil toplum örgütleri Kırıkkalespor’a destek vermek durumunda. Bu takımın Kırıkkale’ye Kırıkkale’nin de bu takıma ihtiyacı var. Şehrimizi bir noktaya beraber getireceğiz” dedi.