AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşti.
Yayla Parkı’nda çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden, AK Parti Gençlik Kolları yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, törende yaptığı konuşmasında, bin aydan hayırlı olan Ramazan ayının ardından gelen bayramı idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara milletin kanmayacağını vurguladı.
Ak Parti İl Başkanı Alper Çiler ise, Ramazan Bayramı’nın sevgi, saygı, barış hoşgörü, paylaşım, yardımlaşma gibi insani değerleri en üst seviyede yaşattığını, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade ederek, "Ramazan Bayramı’nı teşkilatımız ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdik. Rabbim nice bayramlara AK kadrolarla ulaşmayı nasip etsin inşallah" dedi.