Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ’Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi’ isimli projede devam eden çalışmaları inceledi.
Trakya Kalkınma Ajansı tarafından (TRAKYAKA) 2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen ’Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi’ isimli projede çalışmalar devam ediyor. Fevzi Çakmak Caddesine yeni bir görünüm kavuşturacak projede çalışmalar program dahilinde sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, ilgililerden bilgi aldı.
Fevzi Çakmak Caddesinin Kırklareli halkının ve Kırklareli’ni ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin en uğrak yerleri arasında olduğunu ifade eden Kesimoğlu, projeyi yaklaşık 3 ayda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Kesimoğlu, proje kapsamında yol ve kaldırımların doğal taş ile döşenmesi, yağmur suyu kanalı, atıksu kanalı inşaat işleri, oturma gurupları, çöp kovaları, ahşap ve beton saksılar, polyester sundurmalar gibi peyzaj düzenlemelerinin yanı sıra led aydınlatmalar ile caddeyi yeni bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını belirtti.