Kırklareli Anadolu Lisesi’nde Bilişim Teknolojileri (BT) formatör öğretmenler toplantısı gerçekleştirildi.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ın başkanlığında Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehberliği görevini yürüten öğretmenler ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı 34 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti.
İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, toplantıda yaptığı konuşmasında, “Türkiye’nin bilgi toplumu olması hedefini sağlamaya yönelik projelerin başında Fatih Projesi gelmektedir, proje kapsamında gerek kişisel gerek kurumsal iyi bir iletişim ağı içinde olmalıyız, ekip ruhuyla çalışmalıyız, görevlendirildiğiniz okulun güçlü ve zayıf yönlerini tespit edip, çalışma planımızı buna göre hazırlamalıyız” dedi.
Yapılan sunumun ardından Fatih Projesi ile ilgili yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişi yapıldı. Bu proje ile okulların BT araçlarıyla donatılması, güvenli internet erişimi, eğitim bilişim ağı, e-içerikler, etkileşimli sınıf yönetimi (EBA V-Sınıfı) Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmen görevlendirmesi sağlandı.