“Düzensiz Düzenbazlar” filminin çekimleri için Kırklareli’nde bulunan filmin yönetmen ve oyuncuları, Kırklareli Üniversitesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Kayalı Yerleşkesi, İkinci Merkezi Derslikler Binasında filmin Yönetmen ve Senaristi İbrahim Vurmaz, oyuncular, Ömer Gecü, Metin Keçeci, Özkan Ayalp, Sancak Bayraktar, Buket Efecan ve Çağrı TokatlI tarafından gerçekleştirilen söyleşiye, Kırklareli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul Ceylan, akademik ve idari personel ile çok ayıda öğrenci katıldı.

Tamamı Kırklareli ve üniversite merkez kampüsü civarında çekilen “Düzensiz Düzenbazlar” filminin konuşulduğu söyleşi programında yönetmen İbrahim Vurmaz ve oyuncular, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Öğrencilerin yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen yönetmen İbrahim Vurmaz, etkinlikte yaptığı konuşmasında Düzensiz Düzenbazlar’ın her anı çok keyifli, macera ve komedi ögeleri bol, başarılı bir film olduğuna dikkat çekerek, “Mafyanın çok tehlikeli bir adamın parasını almasıyla birlikte meydana gelen olayları filmimizde ele aldık. Birinci mafyanın ardından işin içine ikinci bir mafya daha giriyor. Edirne’ye gidecekken Kırklareli’ne geliyorlar. 4 kişi, 8-10 kişi oluyor ve farkı bir karmaşa meydana geliyor. Filmimizde adı Mümtaz olan karakter, İstanbul Türkçesi kullanarak boş kağıda bile insan satabilen bir şahsiyet” dedi.

Program sonunda Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertuğrul Ceylan, yönetmen İbrahim Vurmaz ile oyuncular,Ömer Gecü, Metin Keçeci, Özkan Ayalp, Sancak Bayraktar, Buket Efecan ve Çağrı Tokatlı’ya teşekkür belgesi takdim etti.