Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, yeni eğitim döneminde Babaeski Mimar Sinan İlkokulu ve Babaeski İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Öğretmen kökenli olan İl Genel Sekreteri Ziya Eser, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Babaeski Mimar Sinan İlkokulu ve Babaeski İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Babaeski Mimar Sinan İlkokul Müdürü Yenal Çörek ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Erdinç Öner, Genel Sekreter Ziya Eser’e okulların durumu ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Görüşmelerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat da bulundu. Kadriye Tokat, Genel Sekreterin okullara yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarını belirtti ve kendilerine teşekkür etti.
Genel Sekreter Eser, okulda görev yapmakta olan öğretmenlerle ve eğitim öğretim gören öğrencilerle yaptığı sohbette geçmiş tecrübelerinden örnekler verdi. Öğretmenliğin ne kadar kutsal ve önemli bir görev olduğunu belirterek 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diledi.