Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü ilk mezunlarını verdi. “İlk Mezunlarımızın Film Gösterimi” başlıklı bir program düzenlendi.
Rektörlük Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenen etkinlikte, Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü öğrencilerinin iki yıl boyunca büyük emekler sarf ederek hazırlamış oldukları kısa filmler, kamu spotları, reklam filmleri ve kliplerin gösterimi gerçekleştirildi. Film gösterimleri katılımcılar tarafından sık sık alkışlandı.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İskender Gümüş, film gösterimindeki bir klipte Şebnem Ferah’ın ‘Bugün’ adlı şarkısının yer almasına değindi ve tebrik etti. Şarkının kendisini 15 yıl öncesine götürdüğünü ve çok beğendiğini belirten Gümüş, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, güzel bir program oldu. Programla ilgili şunu söyleyeyim, beni 15 yıl öncesine kadar geriye götürdü Şebnem Ferah’ın ’Bugün’ şarkısı, çok beğendim. Tabii hepsi güzeldi. Tebrik ediyorum herkesi” dedi.
Program bitiminde Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nü dereceyle bitiren öğrenciler tebrik edilerek, öğrencilere onur belgesi takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.