Kırklareli Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Lüleburgaz’daki özel bir hastane işbirliğiyle Kırklareli’ne “Bebek Bakım ve Emzirme Odası” kazandırıldı. Çok amaçlı kabin olarak da adlandırılan bebek bakım ve emzirme odası annelere hizmet vermeye başladı.

Annelerin çocuklarını emzirmesi, altlarının değiştirilmesi ve bakımlarına kadar bir çok hizmeti alabileceği Bebek Bakım ve Emzirme Odası kabininin açılışına Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Meriç, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülay Çakır, Özel Medikent Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Turgay Yücel katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülay Çakır, böyle bir hizmeti Kırklareli’ne kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’da, anlamlı bir günde Kırklareli’ndeki annelerin ihtiyacını karşılayacak olan bu projenin içerisinde bulunmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Kesimoğlu, “Çok güzel ve ihtiyaç olan bir projeydi. Bu evin yapımı içerisinde olmaktan dolayı ben çok mutluyum” ifadelerini kullandı.